del 24

Justins perspektiv

Justin låg och återhämtade sig i sin stora säng. Han hade förlorat många kroppsvätskor senaste halvtimmen, och hade vätskebrist. Han gick upp för att ta ett glas vatten och passade på att gå in på datorn. Han bildgooglade Jonas och fick upp en bild. Den var från Peter08s blogg. Jonas hade blivit bonge alert i Peters tävling ”Snygg eller inte”. Justin suckade. Inte konstigt att Jonas lämnade honom gång på gång, konkurrensen var ju stenhård.


Justin bestämde sig för att ta en dusch, men precis när han klätt av sig och satt på duschen knackade det på dörren. Roomservice, tänkte Justin och gick för att öppna. Han var jättehungrig och hade beställt korv. Men när han öppnade dörren fick han se något helt annat. Jonas.

Justin höll på att smälla igen dörren igen, men Jonas fot var i vägen. Justin såg på Jonas och såg att han grät. Han öppnade dörren och lät Jonas komma in.
- Vad vill du? sade Justin sårat och såg på Jonas med sina stora rådjursögon.
- Jag har pratat med mina föräldrar. Jag har berättat sanningen.
Justin såg förvånat på Jonas och frågade:
- Och? vad sa dom?
- De tycker det är helt okej... Och de gillar dig, sade Jonas och log försiktigt.

Även om Justin var arg och sårad kunde han inte låta bli att le lite. Det här var allt han hade drömt om. Äntligen kunde han och Jonas få visa sin kärlek öppet! Han öppnade munnen för att säga något, men Jonas tystade honom med en kyss. Det var en helt magisk kyss. Justin insåg att han bara hade handduken på sig. Han släppte den på golvet.  Jonas tryckte honom närmare sig och nafsade honom lite i läppen. Justin smekte Jonas över ryggen och började kyssa honom på halsen.
- Jaastin... stönade Jonas med sin allra mörkaste röst.
Justin svarade med att ta av Jonas hans skjorta och kyssa honom på bröstet. Det var alldeles silkeslent, Jonas hade inte utvecklat någon riktig kroppsbehåring än. Jonas bröst var små men vältränade, precis som resten av hans kropp. Justin blev plötsligt påmind om att duschen var på. Han tog Jonas hand, såg honom sensuellt i ögonen och ledde in honom i badrummet.

Jonas perspektiv

Tusentals fjäril flög runt i Jonas kropp. Han följde med Justin in i badrummet. Justin var redan naken och Jonas började knäppa upp sina byxor. Justin log utmanande mot honom och klev in i duschen. Jonas tog av sig de sista kläderna och följde efter. Han stannade till utanför duschen, ville Justin att han skulle komma in? Han hörde Justin sjunga inne i duschen, och klev in. Först såg han ingenting på grund av all den vattenånga som hade bildats i den gigantiska duschen. Han gick längre in och stod sen bara och gapade. Justin såg ut som grekisk gud med vattnet strilandes ned hans tighta kropp. Jonas hann stå och beundrade honom några långa sekunder innan Justin upptäckte honom. Han gick mot Justins utsträckta armar och lät sig omfamnas av hans mjuk-hårda kropp. Jonas kände hur delar av Justins kropp blev mer... styva... Justin följde hans blick och sade:
- Det här är annat än bananerna i fruktdisken va?
Jonas nickade förstummat och de började kyssas intensivt. Men när Justin tog tag i Jonas för att fullborda det hela avbröt Jonas honom.
- Kan vi verkligen göra det, här?
- Ja, eller vad menar du?
- Är det inte lite... konstigt?
- Jo, det har du kanske rätt i... Fast varför inte?
Jonas tvekade. Det mest wild&crazy han hade gjort på senaste tiden var att se ett avsnitt av Seinfeld - otextat. Men när Jonas kastade en blick på Justins kropp kunde han inte längre behärska sig. Han smekte Justins mage.
- This is perfection baby, sade Justin och tog ner en tvål från en hylla. Han gav Jonas ett flirtigt ögonkast och släppte tvålen på golvet.
- Hoppsan, sade han förföriskt och böjde sig sensuellt ner.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur många gånger har dom gjort det ?

2011-03-06 @ 14:12:20
Postat av: jjlover

tre.

2011-03-06 @ 15:00:27
Postat av: Anonym

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=476394910917&set=a.428782380917.212013.528425917&theater

2011-03-06 @ 20:54:27
Postat av: Anonym

BÄSTA AVSNITTET HITTILS!!!!

2011-03-07 @ 21:34:02
Postat av: mirellle

Längtar efter nästa del,

En av de bästa bloggarna jag läser.

2011-03-09 @ 18:55:20
Postat av: Alice

http://bornforthisfanfic.blogg.se !!

BIEBERFANFIC!



Snälla läs min första del och se vad du tycker, lämna en kommentar!



PS. DEN HÄR FANFICEN ÄR DEN BÄSTA JAG LÄSTJAG SVÄR ;) <3

2011-03-22 @ 22:14:58
URL: http://bornforthisfanfic.blogg.se/
Postat av: julia

är det slut nu?

2011-03-23 @ 20:37:29
Postat av: miranda

meeeeen inte kan det väl sluta så här????? uppdatera uppdatera uppdatera

2011-04-03 @ 00:35:57
URL: http://qkeyshareten.blogspot.com
Postat av: Anonym

mer

2011-04-23 @ 13:45:41
Postat av: Simone

Skit bra novell! Har läst den ända från början ! Jag har också en JB novellblogg - skulle vara kul om ni komenterade & följde den :)



www.bieberplace.blogg.se



Kram:)

2011-04-30 @ 11:56:51
URL: http://bieberplace.blogg.se/
Postat av: Igeland

fortsätt på novellen, skitbra ju!!! :D

2011-05-13 @ 16:22:15
URL: http://igeland.blogg.se/
Postat av: Anna

Alltså.... Det är absolut inget fel med att vara gay, men den här bloggen går liiiite för långt.

2011-12-28 @ 20:48:57
Postat av: ProblemMedJustinBieberEller?!

vad fan?, vilken Justin pratar du om?! om det är bieber så tyck jag bara att du är omogen so skriver en gay novell med Justin!, han kanske inte tyker att det är okej?, vad hade du känt om nån gjorde så mot dig?!
jäkligt omoget faktiskt jag hatar din novell!!!! och du verkar inte vara nån som tänker på andras känslor?, asså gud, jag hatar din novell!!!

2012-09-24 @ 16:19:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0