del 9

Jonas perspektiv

Hissdörrarna höll just på att stängas när Justins hand sköt in emellan dem som ett spjut. Jonas tänkte inte utan sträckte bara ut sin hand och greppade Justins. Den var varm och len. Jonas tog ett fastare grepp och med gemensamma krafter tvingade de upp hissdörrarna tillräckligt mycket för att Justin skulle komma in i hissen. De aluminiumglänsande dörrarna gled snabbt igen, och hissen började röra på sig. Det enda som hördes var deras flämtande andetag och hissens surrande.

Jonas kände sig som om han hade blivit sodastreamad. Hela han bubblade av glädje och förväntan, samtidigt som han var otroligt nervös och lite rädd. Adrenalinet pumpade fortfarande i kroppen och han hade kunnat lyfta sin egen vikt i bänkpress, vilket i och för sig inte är så mycket, men ändå. Han hade aldrig haft sådan energi, den gick nästan att ta på.

Visst hade Jonas varit attraherad av folk förut, såväl män som kvinnor, men detta liknade inget annat. Han kunde se på hur många filmer med Arnold Schwarzenegger som helst, och ja, han hade fnissat oavbrutet under den stilige politikern Fredrik Segerfeldts föreläsning i hans skola, men det var bara harmlösa förälskelser! Detta var något helt annat. Om Justin var en magnet, så var (vissa delar av) Jonas gjorda av järn, och drogs med naturens obevekliga kraft mot sitt mål. Han hade ingen makt över det här, det var kemiskt. Pulsen slog öronbedövande i tinningarna, och han visste inte var han skulle ta vägen, så han gjorde det enda logiska.

Justins perspektiv

Justin drogs av en stark manshand in i hissen, han följde med, styrd av krafter han inte rådde på. I vad som kändes som en evighet stod han och såg på uppenbarelsen framför honom. En ängel.

Justins blod strömmade i honom och hans hjärta rusade. Han var yr av upphetsning och villkorslös kärlek till mannen med de stora ögonen. Han kände sig som han hade gjort den gången han åt dextrosol och cyklade ner för en brant backe. Hormonerna höll på att spränga honom. Han stod just och övervägde huruvida han skulle säga något eller inte när  Jonas tog ett snabbt steg fram, och deras läppar möttes för första gången.

Justin tappade totalt kontrollen, det här var för mycket för honom. han glömde allt, sina tidigare flickvänner, sin mamma och vad hans vänner skulle säga. Han skulle aldrig låta den här mannen gå. Han smakade så gott! En blandning av snus och kaffe, som en riktig karl! Justin drog Jonas tätare intill sig och deras kyss blev allt intensivare.

Just som Justin hade lyckats få in handen under Jonas skjorta plingade det till, och innan de hade hunnit släppa taget om varandra hade hissdörrarna öppnats.


Kommentarer
Postat av: Meira

Oj jävlar nu går det hett till, ser fram emot del 10, åååååh kan inte dagarna gå snabbare :(

2011-01-19 @ 12:46:43
Postat av: Louise

Tror det kommer vara Meira och Bajnamins manager!!

2011-01-19 @ 12:59:36
Postat av: Kabelnorparen

Om jag var den som väntade utanför hissen skulle jag artigt be dem att fortsätta utan att bry sig om mig. Så hett!

2011-01-19 @ 13:01:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0