del 8

Jonas perspektiv

 

Jonas och Meira närmade sig Göra Lejon, där Karlsson på Taket Flyger Igen hade haft premiär tidigare under kvällen. Det var fullt av folk och alla var finklädda, drack skumpa och såg glada ut. Jonas såg sig fascinerat omkring. Han gick fram till ett bord och tog varsit glas bubbel till sig och Meira. De stod och sippade på dem en stund och såg sig omkring. Plötsligt sken Meira upp och vinkade till någon. Det var hennes dejt, Benjamin Wahlgrens manager. När Jonas såg honom kunde han inte förneka att han var lite avundsjuk på Meira. Svartsjukan försvann dock snabbt, eftersom Jonas hade en helt annan person i tankarna. Han drömde sig bort en stund, och när han tittade upp såg han Meiras rygg försvinna in i folkmassan. Jonas vaknade till liv och försökte följa efter, men de försvann snart ur sikte och han var ensam i vimlet.

 

Han kände sig varm och behövde lite luft. Att gå ut var ingen idé, med tanke på hur många människor som fanns i lokalen och hur många som fortfarande väntade utanför skulle han inte ha någon chans att komma in igen. Så såg han plötsligt en hiss. Den ledde alldeles säkert upp till takterrassen. Jonas började gå mot den och gick in genom dörrarna. Precis när de höll på att stängas såg han Justin komma emot honom. Han blinkade några gånger och undrade om han såg i syne. Men nej, en sådan vacker syn kunde inte hans hjärna framställa. Jonas hjärta tog ett skutt, Justin var på  väg mot hissen. Det här var just som i Jonas favoritfilm, Romeo och Julia.

 

Justins perspektiv

 

Göta Lejon var fullproppat. Karlsson på taket var verkligen en populär föreställning! Justin hade precis varit i Benjamins loge och småpratat lite. Benjamin hade varit trött av pressen och ansträngningarna på scen. Justin var imponerad, han hade verkligen varit fantastisk i sin roll.

 

Justin satte sig vid ett bord och tittade ut över rummet. Han såg att människor stirrade på honom och viskade, men han var van. Det är så det är att vara en megakändis. Justin fortsatte titta om han skulle hitta någon han kände, så plötsligt fick han syn på en människa bakifrån. En baksida han fantiserat om så många gånger det senaste dygnet. Kunde det verkligen vara sant? Kunde det  verkligen vara...? Justin var tvungen att få se pojken framifrån för att vara säker. Han reste sig och började följa efter honom, han var på väg mot den stora hissen. Just när pojken gick in i hissen vände han sig om. Justin var nu säker. Det var pojken med de vackra lockarna. Pojken med den snövita hyn. Pojken han drömt om hela dagen. Jonas. Justin kände hur nästan hela han blev alldeles mjuk och varm. Han fick ögonkontakt med Jonas och såg att dörrarna började stängas. Med ett språng kastade han sig mot hissdörrarna och försökte få in en hand i springan som var kvar mellan dörrarna. Kanske fanns det en risk att han skulle förlora sin hand, men han brydde sig inte. Det här var viktigare än liv och död.




Vad händer nu? Kommer Justin och Jonas prata på riktigt med varandra för första gången? Kommer Meira få ihop det med Benjamins manager? Kommer någon av Justins fantasier bli verklighet? Alla svar finns i nästa del som kommer imorgon!!



Kommentarer
Postat av: jenny

du skriver jätte bra! verkligen! men jag tycker det känns vidirigt att se vad du skriver, jag vet. ingen tvingar mig att läsa men att justin fantiserar om en kille är fel, SÅ HIMLA FEL.

2011-01-18 @ 22:55:57
Postat av: klas

ja, anledningen till att han började fantisera om killar var att han såg ditt fula ansikte..

2011-01-19 @ 10:33:29
Postat av: Emma-Klas

Asså jag håller med Jenny lite... de öe juh tep as FEL!

Men jag tycker ändå jonas skriver bra??

kolla den härbloggen ist, bieberstorys.blogg.se

2011-01-19 @ 18:27:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0