del 4


Justins perspektiv


Justin låg den stora rosa dubbelsängen i sitt hotellrum och kunde inte sluta tänka på den blonde pojken med det röda skägget. Hans hy hade varit vit som snö och hans spröda axellånga lockar hade vajat vagt i vinddraget från luftkkonditioneringsanläggningen. De hade bara sett varandra i några sekunder. Det hade varit magiskt. Justin kunde inte släppa det, varför kände han så här? Senaste gången han hade haft känslor som liknade de här hade varit när han träffade sin förra flickvän Caitlyn. Men det hade varit kärlek, och det kunde väl inte det här vara? Eller? Hur som helst kände Justin att han måste få se honom igen. Men hur?
Han kom plötsligt att tänka på tröjan som den blonde pojken hade på sig. Den hade varit tight, röd och så hade det stått tre bokstäver på den. ICA. Vad kunde det betyda?
Justin sträckte sig efter sin specialdesignade mac book pro och klickade fram google. Han skrev in de tre bokstäverna, lade till ”Sverige” och tryckte på enter.
Av sökträffarna kunde han förstå att ICA var en svensk matvarukedja, och att det låg en precis bredvid hans hotell. Pojken hade bara en piké på sig när han kom till hotellet med fruktkorgen, och det var ganska kallt ute. Justin la ihop två och två och kom fram till att pojken måste jobba på det ICA som låg här, vid globen. Han reste sig, drog på sig sin jacka och gick ut genom dörren.

Jonas Perspektiv

Jonas var omtumlad när han kom tillbaka till ICA. Han behövde tid att tänka, och han hade ändå inte lunchbajsat, så han slog två flugor i en smäll och gick till personaltoaletten.
Väl därinne försökte han samla sina tankar. Vad var det egentligen som hade hänt? Så här hade han inte känt sedan första gången han träffade sin hans förra flickvän. Och då hade det ändå inte pirrat så här mycket!
No Homo, tänkte Jonas för sig själv och försökte ta sig samman. Det hände bara inte. Han visste inte ens vem det var han hade sett, och han skulle förmodligen aldrig träffa honom igen. Hur kunde han varit så dum att han sprang därifrån? Nu skulle han aldrig få reda på vem med de bruna ögonen var.
Han torkade sig omsorgsfullt och kastade en blick mot handfatet. Inte idag, tänkte han och gick tillbaka till fruktdisken.


Kommentarer
Postat av: LINNEA

KOLLA GÄRNA IN MIN NYA NOVELLBLOGG OM TAYLOR LAUTNER! HAR PRECIS BÖRJAT DEN SÅ LÄS GÄRNA!



http://iheartlautner.blogg.se

http://iheartlautner.blogg.se

http://iheartlautner.blogg.se

http://iheartlautner.blogg.se

http://iheartlautner.blogg.se

http://iheartlautner.blogg.se

http://iheartlautner.blogg.se

http://iheartlautner.blogg.se

http://iheartlautner.blogg.se

2011-01-13 @ 15:00:56
URL: http://iheartlautner.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nytt inlägg tack! (sjukt bra)

2011-01-13 @ 23:03:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0