del 12

Känsliga läsare varnas!


Justins perspektiv


Justin stod utanför dörrarna till Ica. Klockan var en minut över nio. Han tvekade en sekund innan han gick in, men tog sen ett djupt andetag och öppnade dörren.

Väl inne i butiken möttes han av Svansjön som strömmade ut ur högtalarsystemet. Lamporna var släckta, men han såg ett varmt ljus komma från fruktdisken. Han gick långsamt dit. Jonas stod framför frukten, och värmeljusen skapade en aura runt honom. Han såg ut som en ängel. Justin blev rörd av hur fint Jonas hade fixat det, och sade:

- Vad fint du har gjort.

Jonas log det där sexiga leendet som Justin älskade. De stod och tittade på varandra, och Justin såg hur Jonas tog sats för att säga något. Nu skulle de komma, äntligen skulle han få sin kärleksförklaring.

- Du, Justin.... sa Jonas lite trevande.
- Ja? Svarade Justin, och log stort.
- Skulle du kunna gå och hämta lite chokladsås? sa Jonas och blinkade med ena ögat.

Justin blev helt stum. Var det allt? Besviken gick han mot glassavdelningen för att leta reda på lite chokladsås. Justin tänkte att glassavdelningen låg säkert vid mejeriavdelningen och började gå ditåt. Tyvärr hade han fel, men passade på att plocka på sig lite sprutgrädde innan han gick mot kassorna där glassen och såsen egentligen låg. Han tog en tub chokladsås och började röra sig tillbaka mot fruktdisken.

Jonas perspektiv


Justin hade kommit lite tidigare än vad Jonas väntat, och han skickade därför iväg honom att hämta chokladsås för att vinna lite tid. När Justin hade gått iväg började Jonas sätta sin plan i verket. Han drog icatröjan i tjejmodell över huvudet och vek prydligt ihop den. Han fortsatte sen med att knäppa upp byxorna och drog dem över sina nyvaxade ben. När han hade tagit av sig alla kläder utom strumporna klättrade han upp i fruktdisken och la sig tillrätta mellan melonerna och de nyinkomna mandarinerna. Han letade efter något passande att skyla sig med och hittade en grön vindruva som precis täckte allt som behövde täckas. Han la sig på sidan och lutade huvudet i sin hand, precis som han hade sett att de gjort på en film, ”Asiatiska vildhanar” som han tittat på en sen kväll på canal+. Hans vänstra ben vilade mot en trave papayor, och hans högra ben var uppböjd så att fokus hamnade på vindruvan och det som doldes bakom den. Han skalade en banan och väntade på att Justin skulle komma tillbaka.

Justins perspektiv

När Justin kom tillbaka till fruktdisken och såg Jonas fick han en chock. Han glömde bort den tidigare besvikelsen och kunde bara stå och beundra det han såg.

Jonas låg naken bland de exotiska frukterna, håret var utsläppt och de blonda lockarna vilade sensuellt mot hans lena axel. Justin stod och gapade, hans kropp var mjukhård. Hans blick drogs neråt, och han blev om möjligt mer upphetsad när han såg att Jonas hade sparat den bästa överraskningen till sist. Justin ville inget hellre än att flytta på vindruvan och... Han hejdade sig och höll istället fram det han hade i händerna. Han tog ett steg närmare Jonas, log och sade:
- Whipped cream or chocolate sauce?
Jonas log utmanande och svarade:
- Both.





Kommentarer
Postat av: jasmine

jag är helst seriös. jag satt på toan i en halv timma efter jag läst detta. detta är det vidrigaste jag läst. kräk varning!!

2011-01-22 @ 19:13:55
Postat av: maria

håller med!! kräk varning asså!! kommer aldrig kunna se jonas i ögonen i korridoren igen!!!!

2011-01-22 @ 22:08:27
Postat av: Kändisnoveller!

Hej!



Är det så att du gillar noveller? Isåfall borde du kika in på min blogg och LÄGGA DIT EN KOMENTAR om vem DU tycker första novellen ska handla om!



Kom igen nu, det är obegränsat vilken person du väljer! Sprid detta så får vi igång denna blogg snabbt!



KRAM (glöm inte komentera nu!)

2011-01-23 @ 13:30:11
URL: http://kandisnoveller.blogg.se/
Postat av: Peter

OMG DETTA VA DE SEXIGASTE JAG HAR LÄST!

U P P D A T E R A ! !

puss <3

2011-01-23 @ 15:26:44
Postat av: Eeeeuw

FYFAN säger jag bara!

Uuuuuuusch..

2011-01-23 @ 16:53:38
Postat av: Anonym

Ue....

2011-01-23 @ 17:25:28
Postat av: C:

hahaha, åh, underbart<3

2011-01-24 @ 13:40:14
Postat av: Kalle Thunell

fyfan vilken skit, lägg ner bloggjäveln

2011-01-25 @ 16:34:02
Postat av: hihi buuus

det här var jag efter en dejt med jonas hihihihi buus



http://data.exet.nu/bildarkiv/goatse/goatse_08.jpg

2011-01-25 @ 16:36:12
Postat av: whaaaat?!

va?!?! "hihi buuus" ofta du har haft en dejt med min gosbolljonas???? aja, här är jag efter min natt med jonas! :) lovelove xoxo



http://data.exet.nu/bildarkiv/goatse/goatse_16.jpg

2011-01-25 @ 16:38:09
Postat av: m

hahahahahahahha! Fan vad dålig humor alla har, det här är ju det bästa någonsin

2011-01-27 @ 19:06:01
Postat av: Antonio Nunes

omg, det där skrämmer mej, och jag tycker synd om personen som ska äta frukten sedan...

2011-02-07 @ 17:06:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0