del 11

Jonas perspektiv

 

Jonas tittade på det han nyss hade fått i sin hand. Den hade en liten lätt rosa ton, och var lite fjunig. Den var ganska fast, men verkade samtidigt så himla saftig. Jonas kunde knappt vänta på att föra den till sin mun och känna den söta smaken. Men kunde han verkligen göra det här på jobbet?! Tänk om någon såg honom?! Han behärskade sig själv och la ned persikan han höll i sin hand i fruktdisken.

 

Hela dagen hade han haft svårt att koncentrera sig på jobbet. Det var bara en timme kvar tills han hade stämt träff med Justin, och han var rejält nervös. Han fortsatte plocka i frukten medans han väntade på att tiden skulle gå...

 

Justins perspektiv

 

Justin stod och valde kläder tills sitt möte med Jonas när telefonen plötsligt ringde. Det var Benjamin Wahlgren.

 

- Hej det är Benjamin! Varför stack du från festen? Det blev jätteroligt sen, alla fick en godispåse och man fick blåsa ballonger.

 

- Hej kompis! svarade Justin. Jag var tvungen att sticka. Men du, vem var den där skitsnygga tjejen du var med när vi kom ut ur hissen?

 

- Ja hon... Meira, menar du? Jag vet, hon är riktigt snygg. Och snäll. Och underbar på alla sätt jag tänka mig. Helt perfekt rent ut sagt. Men vi kramades bara lite snabbt, inget mer, hon är nog för bra för mig... Benjamin lät lite nedstämd när han sa det där sista.

 

- Synd polarn, svarade Benjamin medlidsamt. Men nu måste jag sticka!

 

Justin skyndade sig att lägga på. Han började få bråttom till sin träff med Jonas.

 

Jonas perspektiv

 

En minut över nio hade alla lämnat lämnat affären och Jonas gick runt och började släcka. Han låste alla dörrar förutom huvudentrén där Justin skulle komma in. Jonas letade reda på lite värmeljus och tändstickor och tände lite ljus runt fruktdisken. I högtalarsystemet satte han på lite klassisk musik. Just när han hade smörjt in armarna med lite olja (Jonas använde olja istället för hudkräm, hudkräm använde han bara ibland innan han gick och la sig) hörde han hur dörrarna öppnades.

 

Det var Justin som stod framför honom. Jonas hade ännu inte vant sig med hans fantastiska utseende. Det var nästan som när Edward känner Bellas lukt i Twilight, Jonas favorit film. Han fick använde all sin viljestyrka för att inte hoppa på Justin direkt. Istället stod de bara och log mot varandra, ändå tills Justin bröt tystnaden.

 

- Hej, sa han. Vad fint du har gjort.

 

Vid bara de små orden smälte Jonas, och han log flirtigt tillbaka. Livet var fest.




Är de inte söta tillsammans?


GLÖM INTE LÄSA NÄSTA AVSNITT, VAD KOMMER HÄNDA NÄR DE ÄNTLIGEN ÄR HELT ENSAMMA?


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

För er som fortfarande undrar, så ja, Jonas är en verkligen person. Men eftersom han verkligen tycker om Justin Bieber älskar han bloggen <3 <3

Även ett tack till Nellie som inspirerar med sin snuskiga fantasi!


Kommentarer
Postat av: hanna lidström

ÅÅåhhhhh va bra!!1 nu har jag läst igenom hela, så fantastisk<3333

2011-01-22 @ 14:46:10
Postat av: Nellie

Tack själv för denna underbara del!

2011-01-24 @ 10:35:04
Postat av: Anonym

vadå inspirerar? är detta IRL (=in real life..)?

2011-01-24 @ 23:07:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0