del 1


Jonas perspektiv

 

Jonas såg på sin glansiga, fuktiga överkropp i badrumsspegeln. Han hade precis kommit ut........... ur duschen. Han drog fingrarna genom sitt rödlätta lockiga hår, det hade blivit ganska långt och han hade det vanligtvis uppsatt i en liten tofs. Vid tanken på jobbet som väntade suckade han djupt. Med en sista titt i spegeln begav han sig mot sin rum. Han gillade vad han såg.


Väl inne i sitt rum öppnade han garderobsdörren. Där inne hängde hans två skjortor. Han funderade noga på om han skulle ta den blå eller den rutiga. Byxor var inte så svårt - han hade bara ett par. Tillslut bestämde han sig för att den blåa skjortan kändes rätt för dagen. Dessutom passade den bra till hans gröna fluga. Han drog en kam genom skägget och satte på sig sina glasögon innan han gick ut i köket för att äta frukost.


I köket satt hans bror Ludde och bläddrade förstrött i en Dagens Nyheter. Jonas tittade avundsjukt på honom. Inte nog med att Ludde var intelligentare, han var snyggare också. Inte för att Jonas ogillade sitt eget utseende, men helt ärligt - att skaffa tjejer var inte hans starka sida. Dock hade han väldigt många tjejkompisar. Han kände sig på något sätt mer bekväm i kvinnligt sällskap, som om han var mer lik dem än vad han var lik andra män...

Han tog en kopp kaffe och tryckte i sig ett par ostmackor. Han började få bråttom. Men innan han gick ville han ge sin mamma Lotta en puss. Han hittade henne i badrummet, gav henne en puss på kinden och gick ut i hallen för att ta på sig skorna.

- Jag älskar dig! Ropade hans mamma efter honom.

- Jag älskar dig också mamma! Svarade Jonas med ett leende på läpparna.

 

Jonas grabbade tag i sin väska som matchade jackan han hade på sig. Nästan. Efter trettio sekunder var han ute på gatan och gick i rask takt mot busshållplatsen.

 

Justins perspektiv

 

Justin gäspade stort och slängde sig på den stora hotellsängen. Äntligen var han framme. Det hade varit en lång resa från Atlanta där han bodde till Stockholm där han nu skulle starta sin stora världsturné. Det var inte alltid så lätt att vara megakändisen Justin Bieber, men han älskade det. Han såg sig om i den gigantiska sviten som han skulle bo helt ensam i de närmaste fem dagarna. En enorm säg stod mitt i det stora sovrummet, den hade ett rosa överkast. Härligt! Tänkte Justin, som gillade lite tjejigare färger. Han gick vidare in i badrummet, som till hälften togs upp av en jacuzzi i vitaste vitt. Han var lite frusen och bestämde sig för att ta ett bad. Jacuzzin fylldes långsamt av rykande vatten och rosendoftande bubblor.


Han gick tillbaka ut i sovrummet, klädde av sig sig och satte på sig en rosa sidenmorgonrock som hängde på en krok bredvid sängen. Den smekte som en ljum sommarvind mot hans kropp som var trött och mör efter den långa flygresan. Han gick in till badrummet och kände det mjuka tygets beröring medan han gick. Det kändes som händer, som varma manshänder. Justin stannade chockat upp. Vad hade han just tänkt? Manshänder?! Jösses, jag måste verkligen vara trött, tänkte han och skakade misstroget på huvudet.


Med ett stön av välbehag sjönk han ned i badkaret och lät det varma vattnet omsluta honom. Han lutade huvudet tillbaka och blundade. När bubblorna började försvinna tog han lite schampo och masserade in det i sin kopparblonda hår. Han såg på den digitala klockan som med stil smälte in i det vita kaklet på väggen. Det var förmiddag i Sverige, kväll i Atlanta. Justin bestämde sig för att ta en powernap så att han var lite piggare när han senare skulle bli intervjuad av en svensk tidning. Han klev upp ur badet, torkade sig med en fluffig handduk och gick och lade sig direkt.



Detta var då den första delen, hoppas ni gillar den!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Louise

DET ÄR DEN BÄSTA JUSTIN BIEBER-SAGAN JAG LÄST VÄNTAR SPÄNT PÅ FORTSÄTTNING!!!!!!!!!

2011-01-10 @ 19:05:49
Postat av: Sofie

FAN VAD FANTASTISKT!!!!!! Del 2 NU tack! väntar med spänning

2011-01-11 @ 00:46:22
Postat av: clara

wow, loved it! <3 xoxo

2011-01-11 @ 09:54:17
Postat av: Simon

Jag älskar det suggestiva. Fortsätt så!

2011-01-11 @ 12:17:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0