del 21

Jonas perspektiv

Jonas var glad att han hade fått användning för sin RelaxXXX som hade hade köpt på shytobuy.se för några dagar sen. Han tyckte att den fungerade riktigt bra och han skulle ge den en femma på hemsidan senare. Det var lite trångt i...taxin, men det hade bara gjort upplevelsen mer spännande. Jonas kom att tänka på chauffören, men viftade sedan bort tanken. Det var säkert ingen fara. Han torkade bort lite snusk från läderklädseln i bilen och log mot Justin.
- Äter du Semanax? frågade han och blinkade menande.
- Det kan väl hända... sa Justin flirtigt.
Det var imma på de tonade glasrutorna och inne i bilen var det varmt som i en bastu. Jonas lutade sig mot ett säte och suckade nöjt. Justin lade sitt huvud på hans svettiga bröst och Jonas smekte hans silkeslena hår.

Plötsligt tvärstannade taxin och Justin höll på att ramla ner på golvet. De båda såg sig förvirrat omkring. Justin krängde snabbt på sig sina sjukhuskläder, och Jonas var inte sen med att göra likadant. Sekunden efter öppnades dörren och chauffören kikade generat in i taxin och mumlade att de var framme. Jonas var förvånad. Redan framme? Nåja, tänkte han sen, tiden går ju fort när man har roligt.

Justin tog sin väska och limon rullade iväg. Jonas var nervös för att ta hem Justin, att han skulle träffa hans föräldrar. Vad skulle de tycka om att Jonas var...homo-sexuell? Klumpen i Jonas mage växte och han tvekade när han knappade in portkoden och släppte in Justin.   Han försökte gå så långsamt som möjligt uppför trappan, och sa att hissen var trasig. Han hoppades på att Justin inte skulle gilla den låga standarden och vilja gå hem. Men Justin verkade bara vara exalterad över sin livs första Kungsholmenvistelse. Jonas tog ett djupt andetag och gick in i sin lägenhet.

Justins perspektiv

Justin var överlycklig. Först en underbar stund i taxin, och nu skulle han få komma hem till Jonas! Han märkte dock att Jonas var lite låg. Han kanske hade ont, tänkte Justin, som knappt kunde gå själv. Han hade inga solglasögon på sig och hoppades att ingen skulle känna igen honom. Det brukade vara drivor av paparazzis som förföljde honom hemma i Atlanta, men här verkade det lugnare. Han slappnade av och såg sig omkring. Han andades in den friska luften och tänkte på att chauffören antagligen skulle behöva båda vädra och städa i limon. Han smålog för sig själv.

Jonas öppnade porten och de gick tillsammans in i trapphuset. Jonas sade att hissen var trasig och att de skulle få ta trapporna. Justin hade inga problem med det, han behövde ändå få sträcka lite benen. Jonas gick långsamt uppför trapporna och Justin följde glatt efter. Det ekade mellan väggarna när de långsamt tog sig fram i spiraltrappan. Justin var förväntansfull, och när Jonas öppnade sin ytterdörr kände han pulsen gå upp. En våg av luft som luktade Jonas slog emot honom. Justin drog in luften och gick in i hallen. Han tog av sig skorna och såg på Jonas, som höll på att hänga av sig sin jacka. Justin log kärleksfullt mot honom och Jonas log lite tillbaka. Justin förstod att han var nervös och tog hans hand. Tillsammans gick de sedan in i lägenheten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0