del 20

Jonas perspektiv

Jonas kunde inte fatta att det var sant. Efter allt han gjort hade han mot alla odds fått tillbaka Justin. Han var så lycklig att han först inte fick fram ett enda ord. Han hade fortfarande smaken av Justins söta läppar kvar i munnen. Han såg Justin djupt i ögonen och frågade:
- Vilken smak har ditt lipsmacker?
- Vindruvor, sa Justin förföriskt.
Jonas hade testat alla lipsmackers som fanns i Sverige, men aldrig vindruvor, det måste vara någon smak de hade i USA. Han ville gärna visa Justin sin samling, så han föreslog att de de skulle åka hem till honom. Justin gav honom en kram och de gick tillsammans mot utgången.

Jonas såg kärleksfullt på Justin, som var i färd med att vinka till sig en limousintaxi. De satte sig tillrätta i de svarta lädersätena. Det hade gått lång tid sedan kvällen i fruktdisken och Jonas längtade efter Justins kropp. Han lade prövande handen på Justins lår och smekte det lite lätt. Justin besvarade gesten genom att killa Jonas under hakan. Jonas älskade att bli killad under hakan.
- Kisse, kisse, kisse, sa Justin.
Jonas jamade till svar och klöste med fingrarna i luften. Justin började knäppa upp Jonas skjorta. Jonas fortsatte att ta av sig skjortan och resten av kläderna tills han bara hade sin fluga på sig. Justin såg uppskattande på Jonas kropp. Den var till och med bättre än han mindes den. Jonas såg hans blick och var glad att han hade hunnit träna och vaxa sig. Han tog av Justins jacka och såg roat på sjukhuskläderna han hade under. De fick honom att tänka snuskiga tankar. Jonas hade alltid gillat rollspel.

Justins perspektiv


Justin hade aldrig varit så lycklig som när han fick hoppa in i limon med mannen han älskade. Han blev om möjligt ännu gladare när Jonas lade sin hand på hans lår. Jonas invit visade att de båda tänkte samma sak. Han började leende knäppa upp Jonas skjorta. Halvvägs ner tog Jonas över och Justin kunde bara luta sig tillbaka och se på när Jonas slängde plagg efter plagg på golvet. Justin tittade storögt på, och om han fortfarande hade haft några tvivel på att förlåta Jonas så var de helt borta nu. Jonas såg ut som en grekisk gud, fast med rött skägg och mindre... Justin slickade sig om sina vindruvesmakande läppar.

Jonas började ta av honom jackan. Justin blev plötsligt pinsamt medveten om att han fortfarande hade på sig sin sjukhusrock. Men Jonas verkade inte bry sig, han såg i själva verket glad ut och sade:
- Nämen är du lite sjuk? Sa Jonas med fallande satsmelodi. Justin förstod först inte vad han han menade. Men sedan fattade han galoppen och svarade:
- lite kanske, kan farbror Doktorn göra något åt det?
- Säkert, ta av dig kläderna lilla vän, så ska du få en undersökning.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahahahahahah så jävla bäst

2011-02-06 @ 14:46:33
Postat av: Anonym

ska jag skratta eller gråta?

2011-02-06 @ 21:38:58
Postat av: sofie

DÖR <3<3<3<3<3<3<3

2011-02-07 @ 00:45:52
Postat av: Anonym

Asså fufan,hur kan mab skriva en novell om justin är bög!?FYFAN säger jag bara.....

2011-02-07 @ 07:59:55
Postat av: Anonym

sluta våldta svenska språket

2011-02-08 @ 10:54:37
Postat av: Anonym

"Asså fufan,hur kan mab skriva en novell om justin är bög!?FYFAN säger jag bara....."



HAHA ja, hur faaan kan man skriva en novell OM justin är bög!? man måste alltså få reda på om justin är bög eller inte innan man kan skriva en novell. AWESOME

2011-02-08 @ 22:05:44
Postat av: Emelie

men herregud vad är det här för skit?

2011-02-15 @ 14:08:44
Postat av: BIEBER NOVELL

neeeej justin är inte bög!! hatar denna novell. skit dålig

2011-02-22 @ 06:51:26
URL: http://ajustinbieberstory.blogg.se/
Postat av: Madde

Fan spyr Justin är bög, doesn't make any sense...

Om du inte fattar menar jag att det är inte logiskt...

2011-03-02 @ 02:47:16
Postat av: Anonym

sjukt dåligt, justin e INTE bög

2011-07-24 @ 22:13:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0